Aanvoer en verwerking

Dagelijks verse aanvoer van, door de Vakslagers, geselecteerde leveranciers en producten. Hierbij wordt hoofdzakelijk gelet op:

  • Hygiëne
  • Versheid: De leveranciers van de Vakslagers zijn bij voorkeur vleesbedrijven die zelfslachtend en producerend zijn met dagelijkse aanvoer. Dit verhoogt de versheid (T.H.T.) en uitstraling van de door de Vakslagers aangeboden producten.
  • Vereiste kwaliteit volgens centraal geregelde inkoop afspraken
  • Juiste snit en gewichten van de onderdelen

De te produceren produkten op de afdeling worden uniform bereid volgens recepturen handboeken overeenkomstig de etikettering op de consumentenverpakking. Snelle hygiënische verwerking wat optimale houdbaarheid ten goede komt. Snijden en hakken (slicen) met moderne apparatuur gebeurt snel en hygiënisch. De laatste controle daar komt het op aan "kwaliteit voor een redelijke prijsstelling". De Vakslagers hebben niet voor niets in hun logo staan:

"Kwaliteit in Vers"
Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking Aanvoer en verwerking