Verpakken, labelen en presentatie

Het verpakken en labelen wordt op de afdeling uitgevoerd op hygiënische wijze door moderne machines dit in tegenstelling tot de meeste supermarkten waar de vleesproducten worden verpakt in een fabriek. De etikettering wordt door een centraal digitaal geleid systeem uitgevoerd dat door het hoofdkantoor van de Vakslagers wordt gevoed. Hiermee volgen de Vakslagers de reclame-aanbiedingen (folders, advertenties) van de diverse winkelformules.

De slagers en medewerksters van de Vakslagers staan borg voor een optimale presentatie van bulk (reclames) producten maar ook van specialiteiten wisselend voor alle seizoenen.

"Kwaliteit is de basis"

Vleeswaren worden vers afgesneden en verpakt op de afdeling in het zicht van de klant. Hierdoor ontstaat een optimale vers en smaak beleving dit in tegenstelling tot de meeste supermarkten waar de vleeswaren worden gesneden in een fabriek. Naast de vleeswaren producten die de Vakslagers zelf maken worden er vleeswaren ingekocht bij slagers die bepaalde specifieke ambachtelijke producten zelf maken. De overige vleeswaren worden ingekocht rechtstreeks bij de producent.

Ook op de vleeswarenafdeling staan de slagers en medewerksters van de Vakslagers borg voor een optimale presentatie met veel specialiteiten uit binnen en buitenland.


Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie Verpakking, labelen en presentatie